Festivalul „Călușul Oltenesc”

Consiliul Judeţean Olt, Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, Palatul Copiilor Adrian Băran Slatina, Primăria comunei Brâncoveni, Consiliul Local al comunei Brâncoveni şi Centrul Cultural Brâncoveni organizează a doua ediție a Festivalului „Călușului Oltenesc”, festival ce va avea loc în comuna Brâncoveni, în data de 12 iunie, cu începere de la ora 10:30.
La ediția din acest an și-au anunțat prezența peste 250 de copii din ansamblurile folclorice din comunele Brastavăţu, Brâncoveni, Curtişoara, Dobrun, Perieţi, Sâmbureşti, Teslui și Vâlcele.
Seara se va încheia cu Spectacolul folcloric de gală desfăşurat în centrul civic al comunei Brâncoveni la care vor participa ansambluri folclorice invitate din tot judeţul Olt şi Ansamblul Folcloric ”Doina Oltului”.

Cuvantul primarului

În calitate de Primar al Comunei Brâncoveni vă adresez un sincer bun venit tuturor celor care accesați acest site, în numele administrației publice locale. Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase. Ideile, opiniile tuturor locuitorilor sunt importante și le vom lua în considerare.

Cheroiu Ion

Contact

  pcb (@) primariabrancoveni.ro
  +40-2497 08500
  +40-249 708501
  Judetul Olt, Romania

sipoca