Super User

 

Proiectul asigură iluminatul public al străzii Mânăstirii (DC 80B) proiect care cuprinde peste 25 de lămpi stradale şi asigură iluminatul stradal pe drumul de acces către renumitul obiectiv turistic şi religios.

 

Obiectiv de infrastructură rutieră ce leagă satul Brâncoveni de satele Ociogi și Mărgheni. Lucrările de asfaltare şi modernizare a drumului comunal pe o lungime de 4600 metri au început în septembrie 2012, iar lucrările au fost finalizate în anul 2016.
Finanțarea proiectului cu o valoare de 3.844.176 lei a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL I) şi deservește cetățenii comunei, transportul de persoane și mărfuri.

Cu fonduri europene, prin măsura 322, în valoare de 548.276,9 lei, o clãdire veche de peste 100 de ani a fost radical transformatã şi a devenit o clădire modernă care găzduieşte toate instituţiile administraţiei publice locale din comuna Brâncoveni. Toţi angajaţi Primãriei, membrii Consiliului Local, cât şi cetăţenii au acum acces la serviicii de calitate într-o clădire cu 11 camere spațioase, sală ședințe, centrală termică proprie, grupuri sanitare, mobilier specific. Proiectul MODERNIZAREA CLĂDIRE ADMINISTRATIVĂ – PRIMĂRIA COMUNEI BRÂNCOVENI a fost finalizat în anul 2015.

Clădirea modernizată în totalitate a şcolii, cât şi a grădiniţei, beneficiază de încălzire şi apă caldă prin proiectul CENTRALĂ TERMICĂ ȘCOALĂ ȘI GRĂDINIȚĂ "VOIEVOD BRÂNCOVEANU". Centrala pe peleți a fost finalizată în 2014 cu fonduri de la Administrația Fondului pentru Mediu asigură  condiții mai bune pentru desfășurarea orelor de studiu pentru toţi elevii şi cadrele didactice ai unităților școlare din satul Brâncoveni.

Page 4 of 9

Cuvantul primarului

În calitate de Primar al Comunei Brâncoveni vă adresez un sincer bun venit tuturor celor care accesați acest site, în numele administrației publice locale. Tot colectivul vă asigură o totală implicare în activitatea administrativă a autorității locale, modernă și cu obiective ambițioase. Ideile, opiniile tuturor locuitorilor sunt importante și le vom lua în considerare.

Cheroiu Ion

Contact

  pcb (@) primariabrancoveni.ro
  +40-2497 08500
  +40-249 708501
  Judetul Olt, Romania

sipoca